Nieuws - Activiteiten

 
 

Vrijdag 23 Februari 2018

Comedy avond met PIV HUVLUV

Piv staat twintig jaar op de planken als comedian. Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op geheel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Je kunt hem je eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

In de pers
Het is een zeer grappige show met PIV in al zijn naturelle geestigheid. Omdat ik u evenveel plezier toewens als ik zelf had: ga maar eens kijken!
(Wouter Deprez)

Piv Huvluv is zijn unieke stijl altijd trouw gebleven. Zijn personage maakt vaak een naïeve, soms zelfs kinderlijke indruk. Harde en gore grappen zijn hem vreemd. Maar je voelt dat de comedian in alle opzichten heel dicht bij zichzelf staat, een warme, openhartige man die nog altijd euforisch kan worden als hij op de rommelmarkt een plaatje uit zijn jeugd vindt of in de lift naar de Vrije Brugse Radio Omroep luistert.
(****, Karel Michiels, De Standaard, 09/10/2017)

  • Wanneer: Vrijdag 23 Februari 2018, deuren 19u30
  • Locatie: Hof ter Velden, Geerstraat 86, 9200 Dendermonde
  • Toegangsprijs: 50,00 euro per persoon inclusief show en aansluitend wandelbuffet en de wetenschap dat uw steun een verschil maakt.
  • Inschrijven online via http://lionscultuur.be

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar specifiek gekozen sociale doelen.

 

Onze hoofdsponsors